Bokningsregler

Allmänt
Du och hotellet kommer överens om villkoren för rumsuthyrningen. Namnet på det bolag som driver hotellet är Bambino Invest AB (nedan kallat ”Hotell Stinsen”).
Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler. Särskilda regler gäller för konferenser och gruppbokningar.

Bokning och bekräftelse
En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Du kan få det muntligen, skriftligen eller via bokningssystemet. Vid bokningen måste du uppge namn, adress, e-postadress, ankomst- och avresetid samt betalningsmetod. Det är viktigt att du tillhandahåller din e-postadress så att du kan få din bokningsbekräftelse . För att bo och  boka ett rum på ett Hotell Stinsen måste du vara minst 18 år. När ni checkar in måste du uppvisa giltig legitimation! Check-in: 15:00 Check-out: 11:00

Avbokning och utebliven ankomst
Avbokningsreglerna beror på vilket pris du har bokat. Läs informationen i prislistan noggrant

Avbokningsavgift för onlinebokning:
Priset är ej återbetalningbart men det går att ändra ankomst datum  max 6 månader
Vid avbokning minst 2 dagar före ankomst – 30% av kostnaden för första natten
1 dag före ankomst – 40% av kostnaden för första natten
Före kl. 18.00 ankomstdag – 60% av kostnaden för första natten
Efter klockan 18.00 ankomstdag – 80% av kostnaden för första natten

Hotellets skyldigheter och dina önskemål
Våra hotell har rökfria rum. Vid överträdelse av rökförbud har hotellet rätt att debitera kunden för följdkostnader. Om du vill ta med dig ditt husdjur ber vi dig informera om detta vid bokning.

Ansvar vid skada
Vid skadegörelse eller rökning i rummet och övriga utrymmen där rökning ej är tillåtet efterdebiteras kunden kostnaden för skadan. Detta gäller även för husdjur i rum där eventuell skada uppstår som orsakats av djuret debiteras kunden följdkostnader.

Betalning
För alla  priser gäller förskottsbetalning. Generellt gäller att rummet ska betalas vid ankomsten till hotellet.  Hotellet accepterar de vanligast förekommande kredit- och betalkorten. Hotellet är inte skyldigt att acceptera kredit- eller betalkort, checkar, kuponger eller utländsk valuta om hotellet inte har erbjudit sig att göra det.

Förvaring av värdesaker och bagage samt säker förvaring av värdesaker i vårt bagagerum
Hotellet kan förvara ditt bagage i ett låst bagagerum. Lämna inte värdesaker eller bagage utan uppsikt vid in-/utcheckning, frukost eller när du väntar på taxi. Hotellet har av säkerhetsskäl ingen skyldighet att förvara föremål som är av högt värde eller föremål som skulle kunna utsätta hotellets personal eller övriga gäster för fara. Hotellet har inte något strikt ansvar för föremål som du förvarar på hotellrummet eller i bagagerummet.

Din egen säkerhet
Bekanta dig alltid med nödutgångar, larmknappar och brandsläckare. Se instruktionerna på baksidan av dörren till ditt hotellrum.